Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Ζυγίζετε την παρμεζάνα σε κομμάτια πάνω στο πώμα και ρυθμίζετε στην ταχύτητα 9. Ενώ τα μαχαίρια γυρίζουν, ρίχνετε την παρμεζάνα από το άνοιγμα της μεζούρας μέχρι να αλεστεί.Βήμα 2 Στρώνετε μια λεπτή στρώση από την αλεσμένη παρμεζάνα σε αντικολλητική επιφάνεια και ψήνετε...