Μαριναρισμένο καλαμαράκι και γαρίδα σε ψιλοκομμένο αβοκάντο με ντομάτα και σάλτσα ροδιού

Μαριναρισμένο καλαμαράκι και γαρίδα σε ψιλοκομμένο αβοκάντο με ντομάτα και σάλτσα ροδιού

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Χρυσές Συνταγές
Βήμα 1 Ζυγίζετε την παρμεζάνα σε κομμάτια πάνω στο πώμα και ρυθμίζετε στην ταχύτητα 9. Ενώ τα μαχαίρια γυρίζουν, ρίχνετε την παρμεζάνα από το άνοιγμα της μεζούρας μέχρι να αλεστεί.Βήμα 2 Στρώνετε μια λεπτή στρώση από την αλεσμένη παρμεζάνα σε αντικολλητική επιφάνεια και ψήνετε...