Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Γλάσο Βήμα 1 Ζεσταίνετε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να κοχλάσει. Βήμα 2 Την αποσύρετε από τη φωτιά, ανακατεύετε μέσα με το σύρμα λίγη-λίγη τη σοκολάτα και ύστερα προσθέτετε το μπράντι.Βήμα 3 Αδειάζετε το μίγμα σε ένα μπολ, αφήνετε να κρυώσει και...