Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κόβουμε σε λεπτές φέτες το σέλερι, τα πράσα και το κρεμμύδι. Σε ένα τηγάνισε μέτρια φωτιά προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τα ψιλοκομμένα λαχανικά και σοτάρουμε για περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε στο τηγάνι τη ζάχαρη, το δεντρολίβανο, το σκόρδο, την κανέλα, αλάτι, πιπέρι και...