Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Βάζετε το μοσχάρι σε ένα μικρό μπολ. Προσθέτετε τα υλικά για τη μαρινάδα του και το αφήνετε κατά μέρος. Σε ένα άλλο μπολ αναμιγνύετε όλα τα υλικά για τη σος. Αφήνετε στην άκρη.Βάζετε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό να βράσει και ψήνετε τα σπαγετίνι 2 λεπτά...