Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σ'ένα τάπερ βάζουμε τα ρεβύθια με χλιαρό νερό και λίγο αλάτι και τα μουσκεύουμε τουλάχιστον 10 ώρες.Σε μία μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε ελαφρώς το νερό και ρίχνουμε τα ρεβύθια. Δε θέλουμε το νερό να είναι κρύο για να μη σφίξουν τα ρεβίθια. Τ'αφήνουμε να βράσουν περίπου 10 λεπτά....