Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Boυτυρώνουμε την ταρτιέρα και απλώνουμε τη ζύμη στον πάτο και στα τοιχώματα. Τρυπάμε με πιρούνι τον πάτο.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.Απλώνουμε πάνω στη ζύμη πρώτα το μισό τυρί, ύστερα τον παστουρμά και από πάνω την ντομάτα ή τα ντοματίνια.Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά, το...