Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ευχαριστούμε πολύ το μέλος Anthie Christodoulou για τη συνταγή της! Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Ετοιμάζουμε τη ζύμη. Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και τα ανακατεύουμε με τον γάντζο μέχρι να γίνει μία εύπλαστη μαλακή ζύμη. Ίσως χρειαστεί...