Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Ετοιμάζετε τη ζύμη: Βήμα 1 Σε ένα μπολ κοσκινίζετε τα δυο είδη αλευριού και προσθέτετε το αλάτι.Βήμα 2 Στη συνέχεια, βάζετε το λάδι και ρυζιάζετε δηλαδή τρίβετε με τις παλάμες σας μέχρι να σχηματιστούν χοντρά ψίχουλα. Βήμα 3 Ακολούθως, ρίχνετε λίγο – λίγο χλιαρό νερό μέχρι να...