Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι με τον κιμά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι ο κιμάς να αλλάξει χρώμα. Προσθέτετε τα ψιλοκομμένα λαχανικά, σοτάρετε μερικά λεπτά ακόμη ανακατεύοντας συνεχώς και σβήνετε με το κρασί. Αλατοπιπερώνετε, ρίχνετε την ντομάτα, χαμηλώνετε τη φωτιά...