Ταλιατέλες με κοτόπουλο και σάλτσα μουστάρδας

Ταλιατέλες με κοτόπουλο και σάλτσα μουστάρδας

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ντίνα Νικολάου
Βράζετε τα ζυμαρικά αλ ντέντε, σε μπόλικο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία τους. Κρατάτε κατά μέρος 300ml από το νερό τους, τα στραγγίζετε και τα διατηρείτε ζεστά.Σε ένα μεγάλο, βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ή σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα...