Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σε αντικολλητικό τηγανάκι σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά το αμύγδαλο, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να καβουρδιστεί.Το τρίβουμε χοντρό στο μούλτι.Κόβουμε στη μέση το πεπόνι, το καθαρίζουμε από τα σπόρια και με το ειδικό εργαλείο κόβουμε τη σάρκα του σε στρογγυλά μπαλάκια. Αν δεν...