Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220° C. Βουτυρώνετε 8 ατομικά σκεύη για σουφλέ (ραμεκέν, χωρητικότητας 2/3 φλ. περίπου) και πασπαλίζετε γενναιόδωρα το εσωτερικό τους με ζάχαρη.Βήμα 2 Χτυπάτε με το μίξερ σε ένα μικρό μπολ την αναρή με το ξύσμα και το χυμό του λεμονιού να...