Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τη σεφταλιά στο φούρνο, ζυμώνουμε πρώτα όλα τα υλικά του κιμά και τα αφήνουμε σκεπασμένα για 30′ στο ψυγείο. Βουτάμε τη μπόλια σε χλιαρό νερό να μαλακώσει. Την στραγγίζουμε, την κόβουμε κομματάκια και βάζουμε λίγο κιμά μέσα. Ρολάρουμε σαν μεγάλο ντολμά. Βάζουμε τις...