Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λιώνετε το βούτυρο και το κρατάτε στην άκρη. Λιώνετε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα με το γάλα, ανακατεύοντας ανά διαστήματα μέχρι να ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους.Ρίχνετε το λιωμένο βούτυρο, το λικέρ στο μίγμα λευκής σοκολάτας, ανακατεύετε να ομογενοποιηθούν τα υλικά και τα...