Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπολ βάζουμε την τριμμένη καρύδα και το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε καλά με το χέρι μέχρι τα δύο υλικά να ενωθούν καλά. Αν θέλετε φορέστε γάντια γιατί το μείγμα γίνεται κολλώδες. Αρχίζετε και πλάθετε το μείγμα σε ότι μέγεθος θέλετε. Τοποθετήστε τις καρύδες σε...