Μουσακάς με αγκινάρες και εύκολη μπεσαμέλ γιαουρτιού

Μουσακάς με αγκινάρες και εύκολη μπεσαμέλ γιαουρτιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ελένη Ψυχούλη
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Ρίχνετε τις αγκινάρες και το φρέσκο κρεμμυδάκι, αλατίζετε και σοτάρετε για 1-2 λεπτά.Σβήνετε με το κρασί, χαμηλώνετε τη φωτιά και μαγειρεύετε τις αγκινάρες για 5-6 λεπτά. Κατεβάζετε από τη...