Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καθαρίζουμε το σπανάκι και το ζεματάμε σε νερό που βράζει για 5 λεπτά. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε το σπανάκι που έχουμε κόψει σε μεγάλα μέρη και το έχουμε στραγγίξει ,τον άνιθο και αν θέλουμε και έναν κύβο λαχανικών.Βάζουμε νερό όσο...