Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Γιαχνίζουμε στο ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το πράσο, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και μόλις μαραθούν προσθέτουμε τον κιμά.Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά και σβήνουμε με το λευκό κρασί.Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τα υλικά να βράσουν μέχρι ο κιμάς να...