Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Οδηγίες Χτυπάω τ’ ασπράδια αβγών με το μίξερ χειρός να γίνουν μαρέγκα. Την κρατάω στην άκρη μέχρι να την χρειαστώ.Σε ένα μπολ, αναμειγνύω με τον αβγοδάρτη τους κρόκους των αβγών, τη ζάχαρη και προσθέτω το γάλα. Κατόπιν ενσωματώνω το λιωμένο βούτυρο και τη βανίλια.Σ’ ένα άλλο...