Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο σε μεγάλο και βαθύ τηγάνι και σοτάρετε τα κρεμμύδια μαζί με τα δύο είδη κιμά. Τον ροδίζετε ανακατεύοντας με σύρμα ζαχαροπλαστικής για να μη σβολιάσει και μέχρι να αρχίσει να καβουρδίζεται.Προσθέτετε το καρότο, ανακατεύετε και σβήνετε με το κρασί....