Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ, με το φτερό, το βούτυρο να αφρατέψει. Προσθέτουμε το γιαούρτι συνεχίζοντας το χτύπημα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα και το αλάτι και τα προσθέτουμε στον κάδο του μίξερ. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να...