Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για τα σουτζουκάκια στο φούρνο Για τα σουτζουκάκια στο φούρνο με ρύζι, μουλιάζουμε πρώτα το ψωμί στο κρασί. Το στύβουμε και το βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υλικά του κιμά και τα ζυμώνουμε όλα μαζί μέχρι να αφρατέψει ο κιμάς.Συγχρόνως, βράζουμε όλα μαζί τα υλικά της...