Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Δροσερό και εύκολο καλοκαιρινό γλυκό για όλη την οικογένεια Πολτοποιούμε τα 200 γραμμάρια φράουλες στο μπλέντερ μαζί με τη ζάχαρη άχνη και αδειάζουμε σε ένα μπολ.Βουτήξτε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μπολ με κρύο νερό μέχρι να μαλακώσουν.Βάλτε το 1/3 του πουρέ φράουλας σε ένα...