Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C. Πλένετε καλά τις πατάτες και τις στραγγίζετε. Τις τυλίγετε στεγανά με αλουμινόχαρτο και τις ψήνετε στο φούρνο για 45 περίπου λεπτά (δοκιμάστε αν είναι έτοιμες μπήγοντας μέσα ένα μαχαιράκι. Δεν πρέπει να βρίσκει αντίσταση). Αφαιρείτε...