Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αναμιγνύετε σ’ ένα μπολ τον κιμά, τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, το κορν φλάουρ, το lemon grass, την oyster sauce και λίγο πιπέρι. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200° C.Ζυμώνετε το μίγμα για τα κεφτεδάκια και με ελαφρά λαδωμένες παλάμες πλάθετε μπαλάκια διαμέτρου 4εκ. Βάζετε τη μαύρη...