Κοτόπουλο στην κατσαρόλα με γλυκοπατάτες και σάλτσα ροδιού

Κοτόπουλο στην κατσαρόλα με γλυκοπατάτες και σάλτσα ροδιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Tina Webb
Σε ένα πιάτο ανακατεύετε το αλεύρι με τον κουρκουμά και το αλατοπίπερο και αλευρώνετε με το μίγμα το κοτόπουλο.Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και βάζετε τα μπούτια του κοτόπουλου να σοταριστούν για 5 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Τα βγάζετε από την...