Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αφαιρούμε το περίβλημα από τα λουκάνικα και τα ψιλοκόβουμε. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, κατά προτίμηση σε αντικολλητικό τηγάνι, και ροδίζουμε τα ψιλοκομμένα λουκάνικα πατώντας τα με τη σπάτουλα ώστε να διαλυθούν και να μοιάζουν με χοντροκομμένο κιμά (περίπου 3΄-4΄). Προσθέτουμε το...