Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ετοιμάζουμε πρώτα το μείγμα για τις γαρίδες. Ψιλοκόβουμε σε ξύλο κοπής το μαϊντανό και το σκόρδο, περνώντας πολλές φορές το μαχαίρι πάνω στα υλικά, μέχρι να γίνουν πάστα. Αν έχουμε γουδί, γίνεται πιο εύκολα, βάζοντας όλα τα υλικά μέσα και χτυπώντας τα.Στεγνώνουμε καλά τις...