Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε τα πορτοκάλια μέσα σε μία κατσαρόλα με κρύο νέρο, τόσο ώστε να καλύπτονται. Μόλις πάρει μία βράση τα αφαιρούμε από την κατσαρόλα. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικάσια άλλες δύο φορές. Μόλις είναι έτοιμα τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν, για να μην καούμε, και τα κόβουμε το καθένα...