Φιλέτο τσιπούρας με σάλτσα chermoula σερβιρισμένο με μαριναρισμένες πιπεριές

Φιλέτο τσιπούρας με σάλτσα chermoula σερβιρισμένο με μαριναρισμένες πιπεριές

Από την ιστοσελίδα
https://www.alexandrospapandreou.gr/gr/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παρανδρέου
Πιπεριές: Σε ένα ξύλο κοπής, με ένα κοφτερό μαχαίρι, κόβετε την πράσινη πιπεριά, την πιπεριά Φλωρίνης, την κίτρινη πιπεριά, την πορτοκαλί πιπεριά και το κρεμμύδι σε μικρά, λεπτά μπαστουνάκια.Τοποθετείτε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε τα 40 ml...