Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
.Φυλάξτε ένα φλιτζάνι γάλα και ρίξτε το υπόλοιπο γάλα με τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα και αφήστε το να βράσει για να λιώσει η ζάχαρη. Σβήστε τη φωτιά.Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το το γάλα που φυλάξατε, χτυπήστε ελαφρά το κορνφλαουρ για να διαλυθεί, στη συνέχεια προσθέστε τα αυγά, τη...