Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τη ζύμη4 1/2 ή 5 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις (το μέγεθος του κυπέλλου είναι 200 ml),1 φλυτζάνι φυτικού λαδιού (110 ml),1 αυγό το ασπράδι (ο κρόκος αυγού είναι για την επάλειψη), Μια πρέζα αλατιού,1 πακέτο μπεικιν παουντερ (10 γραμμάρια),1 πακέτο στιγμιαίας μαγιάς...