Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για τα μπριζολάκια Κόβουμε τα κρεμμύδια σε φέτες και τις πιπεριές.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι. Ροδίζουμε τα μπριζολάκια για 2-3′ από κάθε πλευρά, προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά για 6-8′, ανακατεύοντας...