Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τα φύλλα: Βήμα 1 Ζεσταίνετε σε µπεν µαρί τη σοκολάτα. Βήμα 2 Στρώνετε τις λωρίδες λαδόκολλας και απλώνετε επάνω τη σοκολάτα.Βήμα 3 Στήνετε τα φύλλα κάθετα και ενώνετε σε σχήµα φύλλου. Βήμα 4 Τα βάζετε στο ψυγείο να κρυώσουν.Για το σιρόπι µανταρίνι: Βήμα 1 Βράζετε όλα τα...