Ινδοκάρυδο σιροπιαστό με αμυγδαλόψιχα

Ινδοκάρυδο σιροπιαστό με αμυγδαλόψιχα

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Ζύμη:1. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε πολύ καλά το αλεύρι, το σιμιγδάλι, την αμυγδαλόσκονη, το ινδοκάρυδο, και το μπέικιν πάουντερ.2. Στο μίξερ χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα, το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψει καλά.3. Χαμηλώνουμε σε μέτρια ταχύτητα, και προσθέτουμε ένα-ένα τα...