Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μία κατσαρόλα ετοιμάζουμε (ή ζεσταίνουμε, εάν τον έχουμε ήδη έτοιμο) τον ζωμό που θα χρησιμοποιήσουμε για το risotto. Ίσως είναι προτιμότερο να είναι ζωμός κρέατος (λόγω συνάφειας με το μπέικον) αλλά και χορταρικών κάνει θαυμάσια (και είναι και πολύ πιο εύκολος να τον...