Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα έως ότου σφίξει το μείγμα. Ρίχνουμε σιγά σιγά τη σουμάδα. Βάζουμε το μαλακό φύλλο ζελατίνης με λίγο νερό σε ένα μπολάκι και το λιώνουμε με προσοχή στα...