Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε τα ψάρια. Λιώνουμε στο τηγάνι το μισό βούτυρο και τηγανίζουμε τα ψάρια και τα βγάζουμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το υπόλοιπο βούτυρο και το αλεύρι μέχρι να ενωθούν και το βάζουμε μέσα στο βούτυρο που έχουμε τηγανίσει το ψάρι. Προσθέτουμε και τους...