Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Ρίχνετε το σπορέλαιο σε μια κατσαρόλα και αφού ζεσταθεί προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι να τσιγαριστεί. Στη συνέχεια προσθέτετε τα κομμάτια του μοσχαριού, αλάτι, πιπέρι, τα φύλλα δάφνης και ολόκληρα τα μανιτάρια.
Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να βράσει για περίπου 2 ώρες.