Μοσχαρίσια πλάτη με μανιτάρια Ισραήλ

Μοσχαρίσια πλάτη με μανιτάρια Ισραήλ

Από την ιστοσελίδα
http://www.eliasmamalakis.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ρίχνετε το σπορέλαιο σε μια κατσαρόλα και αφού ζεσταθεί προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι να τσιγαριστεί. Στη συνέχεια προσθέτετε τα κομμάτια του μοσχαριού, αλάτι, πιπέρι, τα φύλλα δάφνης και ολόκληρα τα μανιτάρια. Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να βράσει για περίπου 2 ώρες.