Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σοτάρετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσει, ανακατεύετε μέσα τα κυβάκια της πιπεριάς και πασπαλίζετε με θυμάρι.Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 180ο C. Βουτυρώνετε και αλευρώνετε ελαφρά τη φόρμα σας. Χτυπάτε στη μέτρια ταχύτητα του μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη να...