Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Καλή σας ημέρα, αγαπημένοι μου φίλοι! Πριν καιρό είχα πάρει από κατάστημα με βιολογικά ένα πακέτο ποπ ρυζιού (τα βλέπετε στη φωτό μέσα στο ασημένιο κουβαδάκι). Αυτά συνήθως τρώγονται σαν πρωινό με γάλα ή γιαούρτι, αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ξετρέλανε η γεύση τους. Χτες...