Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
12 φρυγανιές Για την κρέμα1 λίτρο γάλα6 κσ αλεύρι2,5 κσ κορν φλάουρ6 κσ ζάχαρη1 κσ βούτυρο1 βανίλια Για το σιρόπι1 φλ ζάχαρη1 φλ νερόφλούδα λεμονιούτριμμένα γκοφρετάκια σοκολάτας ΕΚΤΕΛΕΣΗ Στρώνουμε σ’ ένα ταψάκι τις φρυγανιές.Σε λίγο από το γάλα διαλύουμε το αλεύρι το κορν...