Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζετε τους γαύρους, αφαιρείτε τα κεφάλια, πιέζετε με το δαχτυλάκι σας να φύγουν τα εντόσθια και τους πλένετε καλά. Τους αλατίζετε και τους βάζετε σε ένα σουρωτήρι να σουρώσουν.Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C. Ετοιμάζετε τη σάλτσα με τις πιπεριές: Πετάτε τα κοτσάνια,...