Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και το κρεμμύδι. Βάζουμε το ζωμό να βράσει.Θα χρειαστούμε δυο σκεύη ακόμα. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το 1/4 του κοτόπουλου τηγάνι με ελάχιστο λάδι, αλάτι, πιπέρι και λίγη καπνιστή πάπρικα. Μόλις πάρει λίγο χρώμα προσθέτουμε το μισό καλαμπόκι. Αυτά...