Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το κολασμένο κέικ, βάζουμε τη σοκολάτα και την μαργαρίνη σε κατσαρόλα και τα λιώνουμε.Στο μπολ του μίξερ σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε την ζάχαρη, το αλάτι και τις βανίλιες και τα χτυπάμε δυνατά για 2΄.Προσθέτουμε την λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά. Τέλος προσθέτουμε...