Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C. Ετοιμάζετε την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας της.Προσθέτετε τα τριμμένα τυριά, τα αβγά, το μοσχοκάρυδο, το πιπέρι και ανακατεύετε πολύ καλά.Βουτυρώνετε μια μεγάλη βαθιά φόρμα για σουφλέ και την πασπαλίζετε από πάνω...