Μοσχάρι κατσαρόλας με λαχανικά και ελαφριά σάλτσα

Μοσχάρι κατσαρόλας με λαχανικά και ελαφριά σάλτσα

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Ξεκινάμε να φτιάξουμε το μοσχάρι κατσαρόλας με μανιτάρια, ροδίζοντας πρώτα το κρέας στο ελαιόλαδο, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, σε μία κατσαρόλα, να κάνει κρούστα απ’ όλες τις πλευρές, περίπου 4΄-5΄ από κάθε πλευρά. Το βάζουμε σε πιατέλα.Ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια ολόκληρα...