Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Ζεσταίνετε 8 φλ. νερό σε ένα κατσαρόλι και διαλύετε μέσα 1 ½ κύβο ζωμού κότας (ή λαχανικών). Κρατάτε το ζωμό ζεστό πάνω στο πιο μικρό μάτι της κουζίνας σε μίνιμουμ φωτιά.Βήμα 2 Βάζετε το ελαιόλαδο με το βούτυρο σε μια ρηχή, πλατύστομη κατσαρόλα (ή μεγάλο, βαθύ τηγάνι) και...