Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ξεπλένετε το ρύζι με καυτό νερό και το σουρώνετε Σ ενα βαθύ τηγάνι βάζετε βούτυρο και καβουρντίζετε το κουκουνάρι. Προσθέτετε τη σταφίδα και ανακατεύετε.Προσθέτετε το ρύζι και 2 νεροπότηρα νερό. Ανακατεύετε και προσθέτετε τη κανέλαΜόλις βράσει και πιει τα υγρά του το φορμαρετε...