Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί.Σε ένα βαθουλό μπολάκι σπάμε με το χέρι σε πολύ μικρά κομματάκια τις ρυζογκοφρέτες. Προσθέτουμε τα φουντούκια.Ρίχνουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε πολύ καλά, να σκεπαστούν εντελώς τα υλικά μας.Στρώνουμε στον πάγκο της κουζίνας χαρτί...